Tonny Van Otterdijk NV

Tonny Van Otterdijk - De Krediet en Hypotheekverstrekker van Hamont-Achel!

Ons kantoor werd in 1987 opgericht door zaakvoerder Tonny Van Otterdijk. Na 17 jaar in een notariaat gewerkt te hebben, besloot hij in 1992 fulltime actief te worden in verzekeringen en spaarbank. Door de gestadige groei kwam er een dringende nood aan een bijkomende werkkracht, en in 2007 trad ook zoon Jan in het bedrijf. Hij is  momenteel de verantwoordelijke voor de bankactiviteiten en de beleggingen maar zal zich binnenkort ook bezighouden met de andere verzekeringen.

Vandaag staan wij voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bij ons kunt u terecht voor service op maat voor uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken.

Op het vlak van hypotheken werken wij voornamelijk samen met Record Bank, die tevens de huisbank is. Onze bank heeft enkele unieke troeven die ons toelaten u een krediet aan te bieden dat voor u op maat werd gemaakt. Tevens werken wij via een kredietcel ook nog samen met een tiental andere kredietinstellingen. Het krediet voor uw droomhuis is dan ook veel meer dan alleen maar een rentevoet! Wij houden rekening met uw gezinssituatie, uw inkomen, uw vermogen en zoveel meer…

Voor onze verzekeringen werken wij samen met meerdere maatschappijen. Die onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij u steeds een product aan kunnen bieden dat rekening houdt met uw wensen. U kan bij ons terecht voor al uw verzekeringen en dit zowel voor de zelfstandige als voor de particulier. Vraag gerust ons tarief voor uw auto-, brand-, familiale- en hospitalisatieverzekering. U zult versteld staan van de prijs/kwaliteit verhouding.

Naast hypotheken en verzekeringen kan u bij ons terecht voor alle bankproducten. Wij geven u even een opsomming van onze hoogvliegers : een gratis zichtrekening bij Record Bank (met gratis bankkaarten en homebanking), hoogrentende spaarrekeningen, veilige beleggingen en pensioensparen. Door onze ervaring uit het notariaat zijn wij daarenboven uitstekend geplaatst om u advies te geven inzake uw te verwachten successierechten en een eventuele successieplanning.

Voor de bespreking van uw hypotheek, de analyse van uw verzekeringspakket of uw successieplanning mag u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder!   
 
Actuele adresgegevens
Tonny Van Otterdijk n.v.
Ven 10
3930 Hamont-Achel

Tel.  : 011/64.19.95
Fax : 011/64.38.61
vanotterdijk.tonny@recordbank.be
 
 CBFA-nr. : 16.720 A-cB
 
Kantooruren
Maandag –  Vrijdag: 9.00 u. – 12.00 u.
Dinsdag ook van 13.30 u. – 17.00 u.
Buiten deze uren ook op afspraak.

Foto's'

Algemene informatie

Naam: Tonny Van Otterdijk NV
Adres: Ven 10
Postcode: 3930
Plaats: Achel
Telefoon: 011 64 19 95
Fax: 011 64 38 61

Stuur een bericht

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

Kaart

Offerte aanvragen

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

  • hypotheekverstrekker hamont
  • hypotheken hamont
  • geldverstrekker hamont
  • kredietverstrekker hamont
  • geld lenen hamont