Hamonter Makelaardij - Sander Sevens

Hamonter Makelaardij, DE makelaar uit Hamont!

Hamonter Makelaardij is het enigste immo-kantoor dat zich heeft gevestigd op het grondgebied van Hamont-Achel.

Wij houden ons vooral bezig met de verkoop / verhuur van onroerend goederen :  gronden, appartementen en woningen. Hierbuiten geven wij ook gratis en geheel vrijblijvend ons advies over mogelijke verkoops-, verhuurwaardes van een eigendom. Verder kan u ons ook altijd contacteren voor een advies bij de eventuele aankoop van een onroerend goed.

Momenteel kunnen wij al enkele zeer mooie realisaties voorleggen.
Dit komt omdat wij het vertrouwen hebben gekregen van onze klanten en we daardoor samen met hun  de verkoop / verhuur van hun onroerend goed tot een goed einde hebben kunnen brengen.

Voor ons is het uiterst belangrijk dat de verkoper / verhuurder zich goed voelt bij de verkoop/ verhuur  van zijn onroerend goed. Wij zoeken dan ook graag samen een  constructie / type contract uit, waarin zij zich het beste voelen.  Zich  100% goed voelen in onze samenwerkingsovereenkomst die  eventueel met ons wordt afgesloten is uiterst belangrijk.  Door onze service kunnen we zeggen dat we ons onderscheiden. Het is een weldoordachte constructie waardoor de  klant up to date wordt gehouden en betrokken wordt bij de verkoop / verhuur van hun eigendom.   Weken  of maanden in het ongewisse blijven bij de verkoop / verhuur van hun onroerend goed is dan ook uitgesloten.

Ondanks het prille bestaan, heeft Hamonter Makelaardij reeds mooie zakelijke connecties  met verschillende bedrijven opgebouwd, om de verkoop / verhuur van een onroerend goed te optimaliseren. Zo werken wij samen met : bouwfirma’s, leningsadviseurs, …

In 2010 wordt er een kantoor gebouwd in de Bosstraat in Hamont ter hoogte van nr 33A. Hier zullen dan ook alle aktes doorgaan en informatie verstrekt worden.

Buiten onze unieke service, kunnen wij u nog uitzonderlijke voorwaarden aanbieden, wenst u hier meer over te weten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of te surfen naar onze website www.hamontermakelaardij.be of bel ons even op 0032 499/ 38 78 76.

 
Contactgegevens:
Hamonter Makelaardij
Sander Sevens
Ruiterstraat 49
3930 Hamont

Tel : 0032 499/ 38 78 76

www.hamontermakelaardij.be
info@hamontermakelaardij.be

Foto's'

Algemene informatie

Naam: Hamonter Makelaardij - Sander Sevens
Adres: Ruiterstraat 49
Postcode: 3930
Plaats: Hamont
Telefoon: 0499 38 78 76

Stuur een bericht

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

Kaart

Offerte aanvragen

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

  • makelaardij hamont
  • immobilien hamont
  • woningen hamont
  • koopwoning hamont
  • huurwoning hamont