Mark Moonen behang- & schilderwerk

Behang en Schilderwerken Mark Moonen - Dè Schilder van Hamont!

Mark Moonen Behang & Schilderwerken is een bedrijf met ruime ervaring in traditioneel behang en binnen- en buiten (onderhoud) schilderwerk. Reeds bij velen is Mark Moonen een bekende en vertrouwde vakman voor al uw schilderwerken.  Uw woning is een kostbaar bezit. Het is dan ook begrijpelijk dat veel mensen het schilderwerk laten verrichten door een vakman. Als ervaren schilder weet ik als geen ander dat mensen het belangrijk vinden dat hun woning er goed onderhouden uit ziet. Uw woning wordt door een schilderbeurt niet alleen verfraaid maar ook langdurig beschermd. De veelzijdigheid van verschillende materialen en kleurtoepassingen kunnen uw huis precies die uitstraling geven die u zo graag wenst. Ik kom graag eens bij u langs om uw wensen te bespreken. Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies en zal ik u gratis een offerte voorleggen.

Heeft u slecht ogende muren of wanden? Glasvezelbehang, glasvlies, glasweefsel of scan kan voor u de oplossing bieden. Je kunt met deze materialen namelijk barsten, scheuren en zelfs hele muren versterken. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. De basiskleur van het behang is neutraal wit. Maar het is uitstekend in ieder gewenste kleur muurverf af te werken of te behangen met traditioneel behang.

Behangen is specialistisch werk. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behang. Behangen is echter  niet zomaar even gedaan. Enige ervaring hierbij is wel vereist. Om teleurstelling en ergernis te voorkomen kunt u zo'n klus ook aan de vakman overlaten. Ik kan deze werkzaamheden professioneel voor u verrichten. Bedenk daarbij ook dat u dan "garantie" heeft op het geleverde werk!

U gaat zelf aan de slag? Geen probleem…U kunt ook terecht voor een breed assortiment aan verfsoorten (Voor u op kleur gemaakt) en behang! Bel even voor een afspraak!  

Dus heeft u te verrichten Behang en/of Schilderwerken?

Bel Mark Moonen: +32(0)494 171547 of +32(0)11 806159

Foto's'

Algemene informatie

Naam: Mark Moonen behang- & schilderwerk
Adres: Abdijstraat 42
Postcode: 3930
Plaats: Hamont
Telefoon: +32 (0)494171547

Stuur een bericht

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

Kaart

Offerte aanvragen

Velden met een sterretje (Sterretje) zijn verplicht

  • schilder hamont
  • schilderwerken hamont
  • behanger hamont
  • latex hamont