Keukens

Informatie van bedrijven uit deze categorie gevestigd in Hamont-Achel

Marc en Carine Huibers
Vlasroot 19, Hamont
Tel: 011 44 60 85

  • Interieur & Decoratie - Huibers

Door WoonadviesGids geadviseerd:

Interieur & Decoratie - Marc & Carine Huibers

Interieur en Decoratie zijn de specialismen van Marc & Carine Huibers. Dat deze specialismen zeer belangrijk zijn bij het ontwerp of bepalen van uw binneninrichting moge duidelijk zijn. Als gaat om interieur en decoratie dan kunt u bij Marc en Carine Huibers terecht voor:

  • Keukens op maat gemaakt
  • Complete inrichting van uw keuken
  • Badkamermeubels
  • Inrichting van uw badkamer
  • Wandkasten
  • Decoratie voor in al uw woonruimtes

Bij Marc en Carine Huibers staat de wens van de klant centraal. Om u goed te kunnen adviseren kunt u het beste een afspraak maken. Zodoende kunnen Marc en Carine u wegwijs maken in het ruime aanbod en de vele mogelijkheden. Vervolgens worden uw wensen uitgewerkt in een voor u op maat gemaakt eindproduct. U wordt dus van het begin tot het eind begeleid en betrokken in het tot stand komen van uw droomkeuken of luxe badkamer. Is uw badkamer of keuken klaar? Dan kunt u ook nog eens rustig kijken naar de vele decoratie stukken die uw badkamer, keuken en/of andere woonruimte laten leven. Ook hierbij krijgt u een goed advies! Dus bent u van plan uw droomkeuken aan te schaffen of wilt u elke dag heerlijk van start gaan met een verfrissend bezoek aan uw nieuwe badkamer? Laat Marc en Carine u bijstaan. Zij maken graag wat tijd voor u vrij en zorgen niet alleen voor een kwaliteitsproduct maar ook voor de complete inrichting.  

Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u graag eens komen kijken? Of wilt u eens een goed advies op gebied van interieurinrichting? Marc en Carine Huibers staan voor u klaar! 

Bel voor een afspraak: +32(0)11 446085 of +32(0)495 466279 

Marc en Carine Huibers

Vlasroot 19

3930 Hamont

www.huibersmarc.be

Foto's'

Klik hier voor meer informatie

Overige bedrijven:

  • Marc en Carine Huibers, Hamont